Home   Voor- en naschoolse opvang @GO! BS Maasland

Voor- en naschoolse opvang @GO! BS Maasland

Onze school heeft sinds dit schooljaar zijn eigen voor- en naschoolse opvang !

Tijdens de zomervakantie staken de leerkrachten de mouwen uit de handen en toverden ze het lokaal naast het secretariaat in het hoofdgebouw om tot een gezellig opvanglokaal. Onze kleuters en leerlingen zijn vóór school alle dagen welkom vanaf 7.15uNá school is er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag opvang tot 18.00uop woensdag tot 17:30u. Meester Willy vangt hen graag op.

U kan op ons secretariaat terecht indien u meer wenst te weten over de te betalen bedragen. Net zoals in de stedelijke opvang ontvangt u bij ons een officieel attest met betrekking tot de opvang en kan u dit attest aan de belastingsaangifte toevoegen.

Ouders die na deze tijdstippen opvang nodig hebben en/of in de vakanties nemen best contact op met  ’t Kadeeke, het stedelijk opvanginitiatief voor- en naschools en tijdens schoolvrije dagen en schoolvakanties. Hou hierbij rekening met mogelijke wachttijden. Er is busvervoer voorzien van en naar onze school. Yolande Mathijssen (verantwoordelijke ’t Kadeeke) is te bereiken op 089 65 85 89 of via mail op kinderopvang@dilsen-stokkem.be

We heten jullie allemaal welkom in onze fris en fruitige opvang!